Följ Srf konsulterna

Vinnarna av årets branschutmärkelser

Pressmeddelande   •   Sep 26, 2019 12:55 CEST

Under onsdagskvällens stora branschfest på restaurang K-Märkt i centrala Stockholm, delade Srf konsulterna ut årets prestigefyllda branschutmärkelser i tre kategorier där många fina företrädare för redovisnings- och lönebranschen nominerats.

Utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult gick till Erik Larsson verksam på 8082 Ekonomi AB, Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult till Linn Delin, LD Konsult & Redovisning AB och Årets Srf Auktoriserade Verksamhet till Trafikverkets Löneenhet i Borlänge.

Årets Srf Auktoriserade Verksamhet: Trafikverkets Löneenhet i Borlänge

Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult: Erik Larsson verksam på 8082 Ekonomi AB

Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult: Linn Delin, LD Konsult & Redovisning AB

– Alla kandidater som tagit sig till finalen är fantastiska förebilder för branschen och det är mycket roligt att se en inhousebyrå ta hem utmärkelsen Årets Srf Auktoriserade Verksamhet i år, säger Roland Sigbladh, Förbundsdirektör hos Srf konsulterna.

I en stor branschstudie som Svenskt Kvalitetsindex, SKI, nyligen genomfört, bekräftas den stora nytta branschen tillför i näringslivet. I SKI-studien ger kundföretagen redovisningsbranschen den högsta kundnöjdhet som SKI hittills uppmätt. Studien visar också tydligt att verksamheter som satsar helhjärtat på kvalitet via auktorisation har den allra högsta kundnöjdheten.

– Srf konsulternas utmärkelser syftar i första hand till att lyfta fram det viktiga arbete som Auktoriserade Redovisningskonsulter, Lönekonsulter och Verksamheter gör åt sina kundföretag. Vi är mycket stolta över den kompetensnivå som auktorisationen säkerställer till nytta framförallt för näringslivet, avslutar Roland Sigbladh.

Vi skickar ännu ett stort grattis till alla nominerade – ni är vinnare allesammans!

Text: Petra Lagnehag Zars, marknadschef Srf konsulterna
Foto: Malin Sydne

Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.

Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.

Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.

Srf konsulterna har 5 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.

Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

Läs mer på www.srfkonsult.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.