Följ Srf konsulterna

Vi välkomnar 56 nya Auktoriserade Redovisningskonsulter

Pressmeddelande   •   Dec 18, 2018 07:36 CET

Redovisningsbranschen är i fortsatt stort behov av kompetens för att tillgodose näringslivets behov av kvalitetssäkrade redovisningstjänster och rådgivning. Glädjande kan vi meddela att vi i dagarna examinerat ytterligare kompetens som genererar fler Auktoriserade Redovisningskonsulter på marknaden.

– Dessa efterfrågade redovisningskonsulter med hög kompetens hälsas varmt välkomna till redovisningsbranschen. Även framåt finns ett stort rekryteringsbehov utifrån näringslivets stora efterfrågan på viktig rådgivning och kvalitativa redovisningstjänster, säger Mikael Carlson, branschansvarig redovisning, Srf konsulterna. 

Fredrik Polland och Mikael Carlson

Under december månad har rättelsearbetet av den sista tentamensomgången slutförts. Denna gång fick hela 56 tentander godkänt examensresultat och kan nu ansöka om titeln Auktoriserad Redovisningskonsult.

– Vi ger duktiga redovisningskonsulter möjlighet att bygga på sin kompetens via vår auktorisationsutbildning utformad av och för redovisningsbranschen. Under året har totalt 150 deltagare utbildats för att uppnå de teoretiska kraven för att bli Auktoriserad Redovisningskonsult, säger Fredrik Polland, utbildningschef hos Srf Utbildning.

En Srf Auktoriserad Redovisningskonsult® är företagarens viktiga affärspartner och rådgivare. Med rätt kompetens, godkänd ansvarsförsäkring och genom att följa Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag, levereras kvalitetssäkrade redovisningstjänster till näringslivet.

Mer om auktorisationen

Mer om auktorisationsutbildningen

Text: Petra Lagnehag Zars, marknadschef Srf konsulterna

Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.

Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.

Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.

Srf konsulterna har 5 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.

Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

Läs mer på www.srfkonsult.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.