Följ Srf konsulterna

Srf konsulterna får ännu högre betyg av medlemmarna

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2020 14:14 CEST

Resultatet av Srf konsulternas årliga medlemsundersökning överträffar alla tidigare resultat sedan starten 2011. En tredjedel av branschorganisationens 3 500 Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsulter deltog vid 2019 års mätning av NMI, Nöjd medlemsindex, som resulterade i rekordbetyget 8,3 av 10 möjliga.

Srf konsulternas Auktoriserade Lönekonsulter är allra nöjdast och ger ett NMI-betyg på 8,6 av 10 möjliga i betyg, de Auktoriserade Redovisningskonsulterna ger betyget 8,0 och tillsammans ger detta ett NMI på totalt 8,3 för år 2019. De tre frågorna som ligger till grund för NMI-mätningen är; 1. Hur nöjd är du allmänt med ditt medlemskap? 2. Skulle du rekommendera andra att bli medlemmar? 3. Kommer du att fortsätta vara medlem?

– Medlemsundersökningen är ett av våra viktigaste verktyg för att mäta, utvärdera, förbättra och jobba vidare på att bli ännu mer relevanta för våra medlemmar. Vårt uppdrag är att utveckla redovisnings- och lönebranschen och erbjuda medlemmarna verktyg som underlättar i deras dagliga arbete, säger Roland Sigbladh, förbundsdirektör hos Srf konsulterna.

Srf konsulterna får fler och fler Auktoriserade Lönekonsulter som medlemmar och dessa skiljer sig något åt i sin uppfattning jämfört med de Auktoriserade Redovisningskonsulterna. Lönekonsulterna är mycket nöjda med branschorganisationens arbete avseende utvecklingen av yrkesrollen, där resultatet ligger på nya rekordnivån 8,6. Våra redovisningskonsulter ger oss 7,5 i betyg avseende utvecklingen av yrkesrollen.

– Landets Auktoriserade Redovisnings- och Lönekonsulter med kollegor har viktiga roller att fylla i det svenska näringslivet. Det är också viktigt för våra verksamma att ha en stark branschorganisation i ryggen som månar om deras frågor och som representerar denna viktiga bransch i beslutsfattande organ, säger Roland Sigbladh.

Mer om resultatet av 2019 års medlemsundersökning

Srf konsulterna är Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning.

Srf konsulterna grundades 1936 och verkar för en sund branschutveckling med fokus på nytta för företag och samhälle.

Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation, branschinformation och ett stort utbud kurser med landets bästa lärare.

Srf konsulterna har 5 500 medlemmar, varav 3 500 är Auktoriserade Redovisningskonsulter och Auktoriserade Lönekonsulter, som hjälper 330 000 svenska och utländska företag att utvecklas.

Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för rätt kompetens, erfarenhet och affärsnytta. Genom auktorisationen tydliggörs kvalitetssäkrade redovisnings- och lönetjänster till nytta för företagen.

Läs mer på www.srfkonsult.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.