Följ Srf konsulterna

Fler Srf Auktoriserade Lönekonsulter till branschen

Nyhet   •   Okt 17, 2019 09:21 CEST

Under september månad genomförde ytterligare 17 personer den digitala Auktorisationsexamen för Lönekonsulter. Hela 15 av dessa klarade examen och kommer att få ta emot sina certifikat som Srf Auktoriserade Lönekonsulter vid kommande Auktorisationsdag.

– Intresset för auktorisation inom lön växer. Vi har redan nu många som bokat sig till nästa Auktorisationsexamen som genomförs i november, säger Helena Ledensjö som är kursansvarig för Srf konsulternas Auktorisationsutbildningar och Auktorisationsexamen.

Stort grattis önskar vi alla våra nya Srf Auktoriserade Lönekonsulter. Ni kommer nu att vara ännu mer eftertraktade på marknaden.

Är du nyfiken på Auktorisation inom lön? Titta igenom vår Introduktionsdemo som ger dig en god uppfattning om vad auktorisationen och auktorisationsexamen innebär. En nyhet för dig som är intresserad av auktorisation inom lön är att det nu finns en bra förberedelsekurs för den som vill vara lite extra förberedd innan man skriver auktorisationsexamen.

Till vår introduktionsdemo Auktorisationsexamen Lön

Mer om vår nya Förberedelsekurs

Allt om hur du blir Auktoriserad Lönekonsult

Text: Petra Lagnehag Zars, marknadschef Srf konsulterna

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.